Alkuperäisen Suomen härän lihatuotteet
Saatavilla on alkuperäisen Suomen härän seuraavat lihatuotteet:
- ulkopaisti / ytterstek
- entrecote
- etuselkä
- kulmapaisti / hörnstek
- paahtopaisti / rostbiff
- sisäfile / innerfile
- sisäpaisti / Innerstek
- triangelpaisti / triangelstek
- ulkofile / ytterfile
Myyntipakkaus n. 2,5kg, 300x300mm vakuumipusseihin pakattuna. Pakaste.
- Lapin Härkää, Karjalan Härkää ja Hämeen Härkää
- Tuotteessa käytetään 100% Pohjois-, Itä- tai Länsi-Suomen karjan lihaa
- GMO-vapaa
- Tavoitteellinen eläinkuljetusmatka alle 2h
- Tuotteena ainutlaatuinen suomalaisen alkuperänsä vuoksi
- Eettisyys ja ekologisuus otettu erityiseti huomioon tuotannossa
- Saatavana myös luomuna
Käyttötarkoitus
Premium-luokan liharuokiin
Lisätietoja
Härkä on kuohittu sonni. Härän liha on tutkitusti sonninlihaa parempaa syöntilaadultaan.
Valvomme tuotannossa, että härkä on oikeasti härkää. Suomen alkuperäiskarjan naudanlihaa on mahdollista tuottaa vain Suomessa, ja rodun alkuperä on ainoa suomalainen alkuperäinen nautarotu, joka on kantakirjattu yli 100 vuotta sitten.
Säilytys
Ylin -18°C, alin -22°C. Säilyvyysaika 18kk.
Erityisruokavaliot
- laktoositon
- gluteeniton
Allergeenit
Ei allergeeneja.
Ainesosat
100% Suomen alkuperäiskarjan naudan lihaa
Pääraaka-aineen alkuperämaa / valmistusmaa
Suomi / Suomi
Ravintosisältö / 100g
Energia (kcal) | 180 |
Rasva (g) | 12 |
- josta tyydyttynyttä (g) | - |
Hiilihydraatit (g) | - |
- josta sokereita (g) | - |
Proteiini (g) | 19 |
Suola (g) | Tuotteen suolapitoisuus johtuu yksinomaan luontaisesti lihassa esiintyvästä natriumista |
Voimakassuolainen | - |
Muut tiedot |